- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy a thingspeak.com-ra nem sikerül egyszerre 8 field-et küldeni? Ha csak 2-3 megy egyszerre, akkor jó, viszont, ha 8 adatot szeretnék egy lépésben, akkor üres mezőket küld...
A thingspeak-on találtam egy tutorialt, az alapján próbálkozok.
unsigned long ChNr = XXXXXX;
const char * writeAPIKey = "XXXXXXXXXXXXXX";
.
.
.
ThingSpeak.setField(1, data1);
ThingSpeak.setField(2, data2);
ThingSpeak.setField(3, data3);
.
ThingSpeak.writeFields(ChNr, writeAPIKey);
.Ezek a kód ide vonatkozó részei. Próbáltam várakoztatni az egyes lépések között, illetve 30mp-enként küldöm csak az adatokat.
Ha konzolra kiíratom az értékeket, ott minden jó. Ha 2 részletben küldöm, 20mp késleltetéssel, akkor is jó.Egyben mért nem mehet? Láttam egy két példában, egy html linken keresztüli feltöltést... Lehet, hogy azzal kellene próbálkoznom?
Ja, ethernet shieldet használok, ha az számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest