- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
válasz
Janos250 #22629 üzenetére
Kozben tortent elorelepes: ha ESP32 board-okbol valasztom ki az Arduino Nano ESP32-t akkor lefordul, de nincs debug. Ha Arduino Boardok kozul valasztom ki, akkor egy csomo error-t ir ki a warningok miatt az ArduCam library-ra. pl ez miatt: -Wno-error=unused-variable
Lehet modositani a platform.txt-t?Esetleg hasznalom az altalanos ESP32-t es akkor nem hasznalom a debug-ot ...
"Lehet, csak újabb verzióval kellene fordítani, azaz az Arduino keretrendszer újabb verzióját használni!"
Hm, hogyan tudom upgradelni?
Mas problema. Eredeti Arduino Nano ESP32-ot hasznalva nem mukodik a soros port. Nem ertem. Ha mindenfele szinben villog a mikrokontroller LED-je, akkor nincs soros port a Windows alatt, ha dupla reset gomb megnyomasaval csak zolden, akkor fel tudom tolteni a firmware-t, de nem mukodik a mikrokontroller.
NAGYON furcsa, mert egy klon Lilygo ESP32-vel nem volt ilyen keveres, egybol mukodott feltoltes utan a soros port, igaz - linux alatt probaltam. Most Windows alatt nem mukodik. Azt hiszem, telepithetek linuxot kiprobalni hogy ott mukodik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest