Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Végre működik a nano
Már programozgattam is kicsit
Így vissza térnék az eredeti kérdésemhez.
Itt van az ino file, amit le lehet tölteni.
De kellenek hozzá a Library file-ok.
Leszedtem /ráütésre/, majd töröltem az include -okat, és Skatch -> Include Library hozzá adtam , hogy tuti legyen az elérés.
Persze hibát dob. Gondolom nem azt szedtem le amit kellett volna."C:\Users\robag\OneDrive\Dokumentumok\Arduino\libraries\Adafruit_SH1106\Adafruit_SH1106.cpp: In member function 'void Adafruit_SH1106::display()':
C:\Users\robag\OneDrive\Dokumentumok\Arduino\libraries\Adafruit_SH1106\Adafruit_SH1106.cpp:551:28: error: 'TWBR' was not declared in this scope
uint8_t twbrbackup = TWBR;
^~~~
C:\Users\robag\OneDrive\Dokumentumok\Arduino\libraries\Adafruit_SH1106\Adafruit_SH1106.cpp:551:28: note: suggested alternative: 'TWBR0'
uint8_t twbrbackup = TWBR;
^~~~
TWBR0
Multiple libraries were found for "Wire.h"
Used: C:\Users\robag\AppData\Local\Arduino15\packages\ATmega328PB-incl-Bootloader\hardware\avr\0.1.0\libraries\Wire
Not used: C:\Users\robag\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\hardware\avr\1.8.6\libraries\Wire
Multiple libraries were found for "SPI.h"
Used: C:\Users\robag\AppData\Local\Arduino15\packages\ATmega328PB-incl-Bootloader\hardware\avr\0.1.0\libraries\SPI
Not used: C:\Users\robag\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\hardware\avr\1.8.6\libraries\SPI
Multiple libraries were found for "Adafruit_Sensor.h"
Used: C:\Users\robag\OneDrive\Dokumentumok\Arduino\libraries\Adafruit_Sensor-1.1.7
Not used: C:\Users\robag\OneDrive\Dokumentumok\Arduino\libraries\Adafruit_Unified_Sensor
exit status 1
Error compiling for board ATmega328PB."Honnan tudom azokat a file-okat leszedni, hogy működjön?
Amivel épp baja van azt innen szedtem /első post alatt ott a zip file, kicsomagolva másoltam a Library-ba/
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- iPhone topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PlayStation 5 Digital Edition + Midnight black cover
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest