- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Végre működik a nano
Már programozgattam is kicsit
Így vissza térnék az eredeti kérdésemhez.
Itt van az ino file, amit le lehet tölteni.
De kellenek hozzá a Library file-ok.
Leszedtem /ráütésre/, majd töröltem az include -okat, és Skatch -> Include Library hozzá adtam , hogy tuti legyen az elérés.
Persze hibát dob. Gondolom nem azt szedtem le amit kellett volna."C:\Users\robag\OneDrive\Dokumentumok\Arduino\libraries\Adafruit_SH1106\Adafruit_SH1106.cpp: In member function 'void Adafruit_SH1106::display()':
C:\Users\robag\OneDrive\Dokumentumok\Arduino\libraries\Adafruit_SH1106\Adafruit_SH1106.cpp:551:28: error: 'TWBR' was not declared in this scope
uint8_t twbrbackup = TWBR;
^~~~
C:\Users\robag\OneDrive\Dokumentumok\Arduino\libraries\Adafruit_SH1106\Adafruit_SH1106.cpp:551:28: note: suggested alternative: 'TWBR0'
uint8_t twbrbackup = TWBR;
^~~~
TWBR0
Multiple libraries were found for "Wire.h"
Used: C:\Users\robag\AppData\Local\Arduino15\packages\ATmega328PB-incl-Bootloader\hardware\avr\0.1.0\libraries\Wire
Not used: C:\Users\robag\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\hardware\avr\1.8.6\libraries\Wire
Multiple libraries were found for "SPI.h"
Used: C:\Users\robag\AppData\Local\Arduino15\packages\ATmega328PB-incl-Bootloader\hardware\avr\0.1.0\libraries\SPI
Not used: C:\Users\robag\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\hardware\avr\1.8.6\libraries\SPI
Multiple libraries were found for "Adafruit_Sensor.h"
Used: C:\Users\robag\OneDrive\Dokumentumok\Arduino\libraries\Adafruit_Sensor-1.1.7
Not used: C:\Users\robag\OneDrive\Dokumentumok\Arduino\libraries\Adafruit_Unified_Sensor
exit status 1
Error compiling for board ATmega328PB."Honnan tudom azokat a file-okat leszedni, hogy működjön?
Amivel épp baja van azt innen szedtem /első post alatt ott a zip file, kicsomagolva másoltam a Library-ba/
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest