- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
#70211840 #18112 üzenetére
Most már értem a problémát. :-)
Én kipróbálni nem tudom, mert nincs ilyen buszos LCD-m, ezért csak ötletelek. (amíg lesznek még libák, mint a viccben)
A HelloWorld.ino
https://github.com/moononournation/Arduino_GFX/blob/master/examples/HelloWorld/HelloWorld.inotartalmaz ilyet:
/* More data bus class: https://github.com/moononournation/Arduino_GFX/wiki/Data-Bus-Class */
Arduino_DataBus *bus = create_default_Arduino_DataBus();A linken van párhuzamos busz is:
"
This is very slow but it works.RD pin is optional (Arduino_GFX not yet have any features read from display), but you still need pull-up RD pin if not connect to a GPIO
Arduino_DataBus *bus = new Arduino_SWPAR8(TFT_DC, TFT_CS, 25 /* WR */, 32 /* RD */, 23 / ....... stb. "
Én ezzel próbálnám ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest