Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Hi.
moongoose vagy más s1 tulaj lehet tudna nekem segiteni.
8800gt-re terveztem s1-et+ 12-es ventit. Az a szobeszéd járja hogy rámegy. Van elég memosüni is. De a fet bordák nemtom passzolnak e 8800gt-hez. Ha nem teszek fetekre semmit az nagy gáz? Vagy elég nekik a 12es venti szellöje? Egyáltalán éri öket a vetni levegöje?
Itt van 2 kép 8800gt fetekröl (én nemigazán tudom ugyse mit kell nézni csak sejtem.) Nem cseréltem még vga hütést.http://kepfeltoltes.hu/071102/DSC00532_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/071102/DSC00535_www.kepfeltoltes.hu_.jpglineklés nem müködik vmiért (tudom hogy változott és tiszátban vok vele hogy kell linkelni, de most vmiért nem akarja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó 1250W/1800W/2000W Tápegységek próbagaranciával! Posta ok!
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest