- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rg01
csendes tag
Sziasztok!
Nekem nem igazán jött be az Accelero S1 rev2:
Egy gainward 3870-est akartam meghűteni Accelero S1 rev2-vel,
[link]
mert nagyon hangos volt a gyári hűtés. Meg is történt a csere, de most sajnos ott tartok, hogy 110 fokig megy fel a GPU hőmérsélete, egy plusz 12 cm-es coolerrel olyan 73-80 között mozgott.
A gyári hűtésel csak 88 fokig ment fel.
A méréseket a furmark-ban csinátam - több mint 30 percet ment minden alkalommal - de rivatunerrel is leellenőriztem. A házban van hátul fent egy 12-es és elöl lent egy 12-es cooler.Másnál is ilyen lehangoló az eredmény, vagy én egy kirívó eset vagyok?
Olvastam, hogy jobb lenne, ha levennén a GPU blokkról a műanyag borítást. Amint lesz időm meg is teszem - bár csodát nem várok tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Robogó, kismotor
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- EAFC 25
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest