- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon #4927 üzenetére
& (#4926) BoB
Régen talán nem volt más választása az embereknek, kellett tanulni a dos-t.
A kulcs az, ha nagyon akarja. Mondjuk én kezdő alatt az egyszeri wines home usert szoktam érteni.
A részletes dokumentáció sem fentieknek való túlzottan. Én anno akartam Archot kipróbálni, volt egy darab desktopom vezetékes nettel, ennyi eszközöm volt. Volt esélyem Arch-ot telepíteni szerintetek? Melyik disztrót tudtam úgy kipróbálni, hogy kiírom dvd-re és bebootolok vele, aztán tök ismeretlenül felszenvedem? Még a Debian 7 is igen komoly erőpróba volt, mivel nem ismerte fel a netkártyámat. LFS-s is fel lehet szenvedni dokumentáció alapján, hányan raktatok már fel a hozzáértők közül? És miért nem?
Megint olyan érzésem támadt, hogy nem tudjátok elképzelni milyen Linuxot telepíteni egy abszolút home user Winről áttérőnek..... pedig a Kezdőben olvasott kérdések adnak némi támpontot ehhez!
Ha szükség volna rá, bárki meg tudná csinálni.
Ez persze igaz. Én is működésre bírtam anno a Wheezy-t. Sőt! Egy január 1. nap hajnalán Arch-ot is raktam fel valami evolution telepítősegéddel.....kicsit tovább tartott, mint a Mint 6 perces installja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest