Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon
üzenetére
& (#4926) BoB
Régen talán nem volt más választása az embereknek, kellett tanulni a dos-t.

A kulcs az, ha nagyon akarja. Mondjuk én kezdő alatt az egyszeri wines home usert szoktam érteni.
A részletes dokumentáció sem fentieknek való túlzottan. Én anno akartam Archot kipróbálni, volt egy darab desktopom vezetékes nettel, ennyi eszközöm volt. Volt esélyem Arch-ot telepíteni szerintetek? Melyik disztrót tudtam úgy kipróbálni, hogy kiírom dvd-re és bebootolok vele, aztán tök ismeretlenül felszenvedem? Még a Debian 7 is igen komoly erőpróba volt, mivel nem ismerte fel a netkártyámat. LFS-s is fel lehet szenvedni dokumentáció alapján, hányan raktatok már fel a hozzáértők közül? És miért nem?

Megint olyan érzésem támadt, hogy nem tudjátok elképzelni milyen Linuxot telepíteni egy abszolút home user Winről áttérőnek..... pedig a Kezdőben olvasott kérdések adnak némi támpontot ehhez!

Ha szükség volna rá, bárki meg tudná csinálni.
Ez persze igaz. Én is működésre bírtam anno a Wheezy-t. Sőt! Egy január 1. nap hajnalán Arch-ot is raktam fel valami evolution telepítősegéddel.....kicsit tovább tartott, mint a Mint 6 perces installja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Windows 11
- Renault, Dacia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB