Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
A Bluetooth fájlátvitel HORROR módon nem megy... Olvastam a Arch wikit róla... Semmi eredény... Fennt van a bluetoothd, a blueman csomag, meg minden, de nem sikerül... Párosítani nem tudok, mert nem ismerem a default jelszót hozzá... A google se hozott eredményt. Telefont akarnék párosítani, Connman - Cmst - Bluez - Blueman-applet segítségével, de nem sikerül. Authentacion failed-el száll el ha telefonról próbálok, vagy gépről, ugyan ez. Nem tudom a default jelszót hozzá...
Próbáltam más programokkal is (blueberry, gnome-control-center) , de nem sikerült.Win7 alatt probléma nélkül megy. Hp 2530p, gyárilag támogatott bluetooth driver arch alatt.
LP csoport tag vagyok. Kisebb fájlokat tudok küldeni telóról laposra, meg vica-versa, de több megabájtos fájlokat nem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- World of Warships
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB