Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nem kéne ennek ilyen bonyolultnak lennie. Igaz HP-t még nem használtam Linux alatt, csak olyan nyomtatókat használtam, amit a kernel kezelt, vagy a Project Gutenberg csomag. Azokat simán hozzá lehetett adni CUPS-ban, beállította magától, hogy automatice A4-es lapméret, fekete-fehér nyomtatás, 300 DPI-s felbontás. Semmilyen usert nem kellett semmilyen lp csoportba tenni, sem semmit tükrözni, pedig többféle disztróval is próbáltam (Mint, Kubuntu, Arch). Minden programban volt nyomtatás. Előnézeti kép csak akkor van, ha maga a szoftver is támogatja, de a legtöbb támogatja, legalábbis a legfontosabbak, pdf nézők, LibreOffice-komponensek, böngészők, képszerkesztők, képnézők.
Ha meg vezeték nélkül akarod, akkor a nyomtató menüjét mindenképp végig kell zongorázni a Wi-Fi jelszó miatt, ezt akkor is kellene, ha Windowst használnál, nem Linux-specifikus. Tölts le a nyomtatóhoz egy kézikönyvet, az fogja írni, hogy mit kell a nyomtató LCD-jén nyomkodni, milyen menükben mit kell állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB