Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Elvileg amik hivatalos repókból vannak, azok simán frissítésre kerülnek (azaz lecseréli őket a pacman). De én még a scriptet sem futtattam, szóval okosságot nem tudok mondani, KDE ügyben meg pláne nem. Viszont a hivatalos fórumon lehet, hogy van téma erről, illetve a redditen is van egy thread [link]. KDE esetén akár több, mint 300 csomag is érintett lehet most, és lehet, hogy lesznek gebaszok, szóval olyankor frissítsetek, amikor van időtök foglalkozni vele, ha netán nem menne minden flottul.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Call of Duty: Black Ops 7
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Horgász topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB