Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
qisqaqas #3484 üzenetére
A tcpdump -tupan | grep 192.168.2 kimenete üres. Közben mikor futott probáltam virtuális gépen felderíteni a nyomtatókat (samban megosztva, csak sehol sem látszik)
A sambalog:
Virtuális gép (log.win7) - mai bejegyzés
[2015/06/09 09:49:33.338226, 0] ../source3/printing/print_cups.c:151(cups_connect)
Unable to connect to CUPS server 192.168.2.1:631 - Hibás fájlleíróA 7 óra előtti bejegyzések még otthon voltak,. Próbáltam elérni a router CUPS-szerverét.
6.53 után már ez biztosan nem elérhető, mert munkahelyen csücsülök.Szeintem a CUP lesz a kudas, mert ha az rendesen kitenné a nyomtatókat (pl látná a libreoffice is) akkor samba is átvenné és megosztaná.
A hiba kb egyszerre jelentkezett hétvége óta (ne kérdezd hogy mit állítottam el - ha egyáltalán én tettem...)szerk:
miért is gondolom, hogy nem a samba a hibás:
Jelenleg a samba így van megosztva:
Ezzel eddig tökéletesen működött. Most, hogy valami nem jó, hozzáírtam a végén lévő részt (ami azőta már be van kommentezve). Ha az aktív, akkor a winek látják az ott megadott nyomtatót, de nyomtatni nem tudnak vele. Azaz, a samba rendesen kiadja a nyomtatókat, de csak azt amit ő is el tud érni... Csakhogy a CUPS-os nyomikat nem éri el és a sambaserver sem látja.. mint ahogy a libreoffice sem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest