Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Értem én, persze, csak ezek szerint nem ugyanúgy értelmezzük a minimalizmus fogalmát.
Én nem mosom össze a minimalizmus fogalmát a "fapadossal". Vannak minimalista felületek/wm-ek, amik jól konfigolhatók, bővíthetők (igény szerint), és vannak minimalista felületek, amik fapadosak, és nem, vagy csak kis mértékben testreszabhatók.
Ahol nincs se icon, se toolbar, se titlebar, se button, se widget, az nálam akkor is minimalista, ha 100 ezer sorból áll a kódja.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- PlayStation 5
- Autós topik
- Haditechnika, harcászat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest