- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
qisqaqas #3275 üzenetére
Ezen is egy fos a touchpad, mint a mai gépek többségén is. Én sem szeretem, főleg, ha nem lehet beállítani rendesen, hogy gépelés közben letiltsa, akkor agyfaszt kap az ember, ha gépelés közben hozzáér az XL-es touchpadhez a csuklója és a kurzor össze-vissza ugrál. Ha ráadásul érdes/recés is a touchpad felülete, az nálam már kb. kizáró ok egy gépnél. Enyém mondjuk sima felületű, ennyiben okés. Amúgy egyik haveromnak azt hiszem pont olyan Lenovoja van, bár ő átlagjúzer és Windowsozik, szóval neki tökmindegy nagyjából minden.
(#3276) F34R : persze, be volt másolva xorg.conf.d-be (sőt, próbáltam mindenféle változatot), friss kernel akkor sem ismerte fel. LTS kernelhez meg nem is kell semmi hozzá. Annyira nem fontos, hogy kernelt forgassak (hiszen megfelel a felrakott LTS kernel is). A múltkor már más miatt forgattam kernelt, cirka 3 óra volt, úgyhogy inkább most kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged