Hirdetés
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
qisqaqas #3275 üzenetére
Ezen is egy fos a touchpad, mint a mai gépek többségén is. Én sem szeretem, főleg, ha nem lehet beállítani rendesen, hogy gépelés közben letiltsa, akkor agyfaszt kap az ember, ha gépelés közben hozzáér az XL-es touchpadhez a csuklója és a kurzor össze-vissza ugrál. Ha ráadásul érdes/recés is a touchpad felülete, az nálam már kb. kizáró ok egy gépnél. Enyém mondjuk sima felületű, ennyiben okés. Amúgy egyik haveromnak azt hiszem pont olyan Lenovoja van, bár ő átlagjúzer és Windowsozik, szóval neki tökmindegy nagyjából minden.
(#3276) F34R : persze, be volt másolva xorg.conf.d-be (sőt, próbáltam mindenféle változatot), friss kernel akkor sem ismerte fel. LTS kernelhez meg nem is kell semmi hozzá. Annyira nem fontos, hogy kernelt forgassak (hiszen megfelel a felrakott LTS kernel is). A múltkor már más miatt forgattam kernelt, cirka 3 óra volt, úgyhogy inkább most kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest