- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
Én valahol örvendetesnek tartom hogy komolyabb disztrók csak angolul érhetők el. Kevesebb barbárhack kerül howto-ba és társai. Szerintem az angol nyelvet legalább dokumentációolvasás szinten érdemes elsajátítani ha az ember nem épp beginner friendly disztóba vágja a fejszéjét. Ha valaki kevésnek érzi a bugyuntut akkor nyilván van neki szakmai érdeklődése, ha pedig van neki akkor legyen olyan kedves és tanulja meg az angolt egy minimális szinten. Ha valaki naprakész szeretne lenni ezekkel az infókkal akkor a nyelv legalább alapszintű ismerete megkerülhetetlen.
Gentoo régebben úgy döntött hogy kiszórja a fordításokat a rendszermagból. Ha hibát kapsz akkor rákeresel és konzisztensebb eredményeket kapsz. Ha a fordítást próbálod visszatenni angolra akkor már nem biztos hogy megkapod azokat a találatokat amik relevánsak számodra. Úgy gondolom több itt az előny mint a hátrány; pedig kétségkívül utóbbiból is van szép számmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sorozatok
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest