- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
2015 van. Új projektet találtam ki. Azt sajnos még nem tudom előre, milyen nehézségekbe fogok ütközni. A cél az lenne, hogy legyen egy saját telepítőm a gépemre optimalizálva, ami kérdés nélkül, - persze a particionálás és a csatolások után- telepíti a legfrissebb arch linux -ot, az összes progimmal, és az összes személyes configommal együtt a gépemre. Tudom, hogy egy csomó configot fel kell töltenem ehhez. A cél az lenne, hogy a telepítés után egyből a belakott rendszerem fogadna. Ezt a scriptet jó lenne kombinálni egy live rendszerrel is, ami szintén a használt rendszerem lenne. Már az alapoknak nekiláttam, de még nem tudom mi lesz belőle.
Tudom, hogy túl sok előnyöm nem származna ebből hosszú távon, és viszonylag sok munkával, és karbantartással járna ez a cucc. A cél igazából a tanulás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen SSD-t vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB