- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
2015 van. Új projektet találtam ki. Azt sajnos még nem tudom előre, milyen nehézségekbe fogok ütközni. A cél az lenne, hogy legyen egy saját telepítőm a gépemre optimalizálva, ami kérdés nélkül, - persze a particionálás és a csatolások után- telepíti a legfrissebb arch linux -ot, az összes progimmal, és az összes személyes configommal együtt a gépemre. Tudom, hogy egy csomó configot fel kell töltenem ehhez. A cél az lenne, hogy a telepítés után egyből a belakott rendszerem fogadna. Ezt a scriptet jó lenne kombinálni egy live rendszerrel is, ami szintén a használt rendszerem lenne. Már az alapoknak nekiláttam, de még nem tudom mi lesz belőle.
Tudom, hogy túl sok előnyöm nem származna ebből hosszú távon, és viszonylag sok munkával, és karbantartással járna ez a cucc. A cél igazából a tanulás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egérpad topik
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest