Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
2015 van. Új projektet találtam ki. Azt sajnos még nem tudom előre, milyen nehézségekbe fogok ütközni. A cél az lenne, hogy legyen egy saját telepítőm a gépemre optimalizálva, ami kérdés nélkül, - persze a particionálás és a csatolások után- telepíti a legfrissebb arch linux -ot, az összes progimmal, és az összes személyes configommal együtt a gépemre. Tudom, hogy egy csomó configot fel kell töltenem ehhez. A cél az lenne, hogy a telepítés után egyből a belakott rendszerem fogadna. Ezt a scriptet jó lenne kombinálni egy live rendszerrel is, ami szintén a használt rendszerem lenne. Már az alapoknak nekiláttam, de még nem tudom mi lesz belőle.
Tudom, hogy túl sok előnyöm nem származna ebből hosszú távon, és viszonylag sok munkával, és karbantartással járna ez a cucc. A cél igazából a tanulás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB