Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• N0zer0
    senior tag

Nekem a Krusader nem KDE környezetben nem másolt át könyvtárakat ha több szint volt alatta. Kézzel kijelölve sikerült neki. KDE alatt nincs vele gond. Nem lehet az, hogy nem túl jó GNOME alól használni? Eléggé KDE only alkalmazás.

Meglehet, hogy tényleg kell neki a KDE. Bár én már minden OS alatt Double Commanderezek. Ezt találtam az összes Commander-klón között a legjobbnak, ráadásul van Qt-s és Gtk-s verziója is.

3 dolog hiányzik csak belőle nekem:
    1) nem tudja alkönyvtárak fájljait ömlesztve megjeleníteni (Total Commander alatt Ctrl+B)
    2) nem tud egy kattintásra átnevezni (csak kettőből lehet megoldani), nem nagy szám, apróság, de idegesítő
    3) X másodpercnél hosszabb művelet után nem tud hangjelzést adni (hasznos, ha hosszabb művelet befejeződésére vár az ember, akkor csinálhat mást, és értesülni fog róla, ha elkészült a művelet).

Ezek azok, amiket a Total Commander tud. Esetleg a DC-nek még az FTP-zője primitívebb egy kicsit, de nekem elég. Még a Total Commander pluginjeit is megeszi, és ismeri az összes tömörített formátumot és többszörösen betömörített archívumokat is normálisan kezel. Soha semmi gondom nem volt vele egyik rendszer alatt sem. A Krusader és a GNOME Commander sose nyerte el a tetszésem. Még mc-t használok, ha csak akkor, ha gyorsan konzolban kell valami, vagy távoli konzolozni kell.

Új hozzászólás Aktív témák