Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Használok terminalt, inkább arra utaltam, hogy ez mennyi időt elvesz már tényleg! Abból update/upgradelek általában meg telepíteni is onnan szoktam. Nokedlit mondtam, nem analfabétát!
Mostanában inkább synaptic- ot használok, mert lusta vagyok kikeresni, hogyan zárhatom ki terminalból a gambas3 napi frissítéseit. Ha elárulod, hogyan kell, erre sem használok más, mint terminalt.Nincs kedved egy czikket írni a Linux felhasználói szintekről, hogy a guruk is értsék, mit mond a kezdő címmel?

A lényeg, hogy a felhasználó olyan ritkán használja az aptot, hogy az nem lehet kifogás, hogy lassú! Legfeljebb lassan tudod bepötyögni a betűket, de ezen egy jó optikus viszonylag olcsón segíthet! Köszvény se túl előnyös persze!

Szemüveg egyszeműeknek egész jó ajánlat, másik szemed legfeljebb leragasztod!

Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch 2
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 7
- Steam Deck
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest