Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• whbear
    őstag

Mit jelent neked a fapadosság? Be tudom állítani például, egy adott program melyik munkaasztalon nyíljon meg állandóan, ha elindítom. Tint2-vel beállítom, hogy Alt+Tab csak az adott munkaterület futó alkalmazásai közt váltson, vagy az összeset vegye figyelembe. Kupferrel simán meg tudom nyitni a dokumentumokat is úgy, hogy csak néhány betűt írok be a nevéből, nem kell keresgetni a Thunar-ban. Parcellite őrzi a vágólap történetét, amiben beállítható, hogy csak a ctrl+c tárolódjon, vagy amit kijelölök az egérrel, az is. És ez csak a jéghegy csúcsa.

(#2080) Decepticon
    :)
    Amire felraktam az Openbox-ot, én is gugliztam rengeteget, leírásokat, hozzászólásokat olvasgattam, hogy legyen rálátásom.

Tulajdonképp igazad van, nem fapados. Kicsit el vagyok kényelmesedve és mivel Windowson nevelkedtem a kezdetek óta, a 3-mas szériától a Win7-ig a teljes NT vonalon át. A Windows 8 miatt váltottam teljesen Linuxra, igaz foglalkozom Linuxszal 97-98 óta. Ezért valami hasonló kezelési módot keresek, amit talán a Cinnamon nyújt, sőt sokkal többet is és persze a Linux rugalmasságát. Ez a nagyszerű a Linuxban, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő összeállítást. Nekem most a Manjaro + Cinnamon nyújtja azt, hogy örömmel dolgozom rajta, nem azon gondolkodom hogy na, milyen másik asztali környezetet kellene feltenni, kipróbálni. Mert az Arch alap az régebb óta etalon. Nekem ez jön be, Neked amit szívesen használsz és ez így van jól. Olyan jó a Linuxod amit használsz, amennyire értesz hozzá szerintem:)

Új hozzászólás Aktív témák