Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Tulajdonképp igazad van, nem fapados. Kicsit el vagyok kényelmesedve és mivel Windowson nevelkedtem a kezdetek óta, a 3-mas szériától a Win7-ig a teljes NT vonalon át. A Windows 8 miatt váltottam teljesen Linuxra, igaz foglalkozom Linuxszal 97-98 óta. Ezért valami hasonló kezelési módot keresek, amit talán a Cinnamon nyújt, sőt sokkal többet is és persze a Linux rugalmasságát. Ez a nagyszerű a Linuxban, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő összeállítást. Nekem most a Manjaro + Cinnamon nyújtja azt, hogy örömmel dolgozom rajta, nem azon gondolkodom hogy na, milyen másik asztali környezetet kellene feltenni, kipróbálni. Mert az Arch alap az régebb óta etalon. Nekem ez jön be, Neked amit szívesen használsz és ez így van jól. Olyan jó a Linuxod amit használsz, amennyire értesz hozzá szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB