Új hozzászólás Aktív témák

• Fritz Teufel

addikt

Feltettem újra a Manjarót. Még nem állítottam be mindent, de este csináltam egy nyúzás próbát. Firefoxon 4 nyitott ablak és azokban egyenként 15-20 nyitott lap. Eddig férfiasan állta. Aztán ezekre rányitottam egy beépített flash-es oldalt, aminél még indíg állt. Erre kidobtam a képet fullscreenre, ekkor a venti elkezdett felpörögni. Csináltam egy seek-et és itt ledobta a láncot a rendszer. Villant a kijelző, egy pillanatra visszajött a mozgókép, majd fekete kijelző, a hang elment és lefagyott az egész rendszer, nem csak a xorg. Olyan, mintha elfogyott volna a memória... Minden esetre, ennyitől már talán a Windows is annyira besszaggatott volna, hogy használhatatlanná válna. Más kérdés, hogy ott a rendszer maga, biztosan nem omlott volna össze. Nem hard rexettel állítottam le a gépet, hanem kihúztam a konnektorból. Félek, hogy a hard reset instabillá tette volna a rendszert, mint legutóbb. Egy biztos, most jobb mint a pre3-nál. Az is aggasztó, hogy a grafikus frissítés még mindíg kiírja, hogy az egyik lib ütközik a xorg-gal és ezért csak terminálon kereszül tudom lefuttatni a frissítést. Attól tartok, hogy éppen ekkor válik ilyen instabillá a rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés