Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Feltettem újra a Manjarót. Még nem állítottam be mindent, de este csináltam egy nyúzás próbát. Firefoxon 4 nyitott ablak és azokban egyenként 15-20 nyitott lap. Eddig férfiasan állta. Aztán ezekre rányitottam egy beépített flash-es oldalt, aminél még indíg állt. Erre kidobtam a képet fullscreenre, ekkor a venti elkezdett felpörögni. Csináltam egy seek-et és itt ledobta a láncot a rendszer. Villant a kijelző, egy pillanatra visszajött a mozgókép, majd fekete kijelző, a hang elment és lefagyott az egész rendszer, nem csak a xorg. Olyan, mintha elfogyott volna a memória... Minden esetre, ennyitől már talán a Windows is annyira besszaggatott volna, hogy használhatatlanná válna. Más kérdés, hogy ott a rendszer maga, biztosan nem omlott volna össze. Nem hard rexettel állítottam le a gépet, hanem kihúztam a konnektorból. Félek, hogy a hard reset instabillá tette volna a rendszert, mint legutóbb. Egy biztos, most jobb mint a pre3-nál. Az is aggasztó, hogy a grafikus frissítés még mindíg kiírja, hogy az egyik lib ütközik a xorg-gal és ezért csak terminálon kereszül tudom lefuttatni a frissítést. Attól tartok, hogy éppen ekkor válik ilyen instabillá a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest