- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Milyen géped van? Mert nálam a FF alapból 15 tabbal megy, meg nyitva van még 2-3 program legalább (Qbittorrent, Double Commander, Kate, meg még sokszor valami, pl. SMPlayer HD-s videókkal), és nem fagy meg, nem fogy el a 2GB memória (amiből még az integrált VGA is levesz). A Flash-videók persze néha szaggatnak (néha nem, főleg akkor, ha a 3D KDE/Compiz effekteked hotkeyvel letiltom, de ez sem garancia), de ha kiteszem teljes képernyőre, akkor hibátlanul mennek, le nem tiltott 3D effektekkel is.
A konnektorból kihúzás pedig az egyik legdurvább, amit a géppel tehetsz, annál már csak az lenne károsabb, ha vízzel locsolnád, vagy felnégyelnéd baltával. Eleve a tápnak sem tesz jót. Sokkal jobban jártál volna a hard resettel, az legalább megszakítást is generál, úgy tudom.
-
MKLS
aktív tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Én most megvárom a 0.8.10 final-t. Addig egyellőre hanyagolom az egészet, mondjuk én könnyen megteszem, mert második gép a linuxos.
Tudom, hogy hülye ötlet, de én még esetleg megpróbálnám más DE-vel ami nem community release, tudom, hogy te Gnome3 párti vagy, de hátha... -
_Dumber_
őstag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Most nem azért, de Te ilyen körülmények között szoktad használni? Hát nem irigyelem a gépedet...

Próbáld ki csak azt az egy videót teljes képernyőn.. (sajnos minden rendszernél együtt kell élni pár korláttal)Egyébként miben különbözik a hard reset és a konnetkorórból kihúzás? (fizikailag tudom mi a különbség, de szerintem gép szempontjából talán az utóbbi durvább)
Istju:
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Milyen routert?
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- World of Warships
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB