- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Apollyon #1302 üzenetére
Feltűnt
Amióta feltelepítettem, csak ma reggel volt egy frissítés és az történetesen ez az eset volt. Komolyan mondom, hogy immáron két hete, nem volt frissítés. Kezdek kicsit izgulni emiatt... nem arról volt szó, hogy itt minden a legújabb? Bár már elkezdtem magam beásni az Arch mélységeibe és úgy látom, hogy a legfrissebb dolgokhoz a Testing repó kell. Azt meg annyira nem akarom. Jó ez így ahogy van. Ha nem akasztom ki a Firefoxot, akkor atombiztos ez a disztró. Csak a Skype indulásakor szaggat be egy kicsit, egyébként nem tudok más hibát megemlíteni, ha megveszek sem.
Továbbra is csak hálás vagyok a csábításért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest