Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Feltűnt
Amióta feltelepítettem, csak ma reggel volt egy frissítés és az történetesen ez az eset volt. Komolyan mondom, hogy immáron két hete, nem volt frissítés. Kezdek kicsit izgulni emiatt... nem arról volt szó, hogy itt minden a legújabb? Bár már elkezdtem magam beásni az Arch mélységeibe és úgy látom, hogy a legfrissebb dolgokhoz a Testing repó kell. Azt meg annyira nem akarom. Jó ez így ahogy van. Ha nem akasztom ki a Firefoxot, akkor atombiztos ez a disztró. Csak a Skype indulásakor szaggat be egy kicsit, egyébként nem tudok más hibát megemlíteni, ha megveszek sem.Továbbra is csak hálás vagyok a csábításért

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amióta feltelepítettem, csak ma reggel volt egy frissítés és az történetesen ez az eset volt. Komolyan mondom, hogy immáron két hete, nem volt frissítés. Kezdek kicsit izgulni emiatt... nem arról volt szó, hogy itt minden a legújabb? Bár már elkezdtem magam beásni az Arch mélységeibe és úgy látom, hogy a legfrissebb dolgokhoz a Testing repó kell. Azt meg annyira nem akarom. Jó ez így ahogy van. Ha nem akasztom ki a Firefoxot, akkor atombiztos ez a disztró. Csak a Skype indulásakor szaggat be egy kicsit, egyébként nem tudok más hibát megemlíteni, ha megveszek sem.
BoB