Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
Apollyon #1062 üzenetére
Teljesen egyetértek.. Gondolkodom is hogy mire lehetne cserélni, de munka szinten és haveri szinten is olyan sokan használják, hogy sajna ez már így marad.. Talán egy vállalkozó kedvű programozó csinál egy új frontendet.... de sajnos amíg a microfos uralja a szervert addíg ennek vajmi kevés az esélye
A felugró üzeneteket még meg tudom oldani.... van más notify app ami kezeli és - ha még egyesével is - de a skype is ad lehetőséget a beállításra. Csak a bejövő hívást nem kezeli még tökéletesen.
Van olyan üzenetküldő - ha jól tudom a pidgin - ami kezeli a skype üzeneteket.. de a hívást ez sem.Ugyanakkor bepozicionáltam a jobb képernyőt a jobb alsó sarokba (felül van a vakfolt) így megoldható..
A tallózás ablak jobban érdekel.. Ezt kellene megoldani !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest