Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Siriusb
üzenetére
Nekiestem a minap, és sajnos gparted mókolása közben realizálódott, hogy 4-nél több elsődleges partíciót nem lehet létrehozni egy disken
Extendedre nem akartam tenni home-ot (lehet egyáltalán és van értelme?) mert ezt a megoldást nem igazán ismerem. Mivel úgyis van rendszeres adatmentésem, így feláldoztam az egyik partíciót, úgyhogy most van 666GB a home-nak.Az fstab-ot is nézegettem, de még előtte sosem foglalkoztam vele, hirtelen nem vágtam honnan kell kihalászni azt az UUID-t ami nekem kell. Gyors megoldás kellett, szóval inkább nyomtam egy újabb telepítést, így már külön home-mal.
A skypeot miért kellene karanténba zárni? A történtek után persze simán el tudom képzelni hogy kell, de miért, és hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honda topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Extendedre nem akartam tenni home-ot (lehet egyáltalán és van értelme?) mert ezt a megoldást nem igazán ismerem. Mivel úgyis van rendszeres adatmentésem, így feláldoztam az egyik partíciót, úgyhogy most van 666GB a home-nak.
BoB