- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #36414 üzenetére
Hát a vendéglátó szektor az már most is elég nagy szarban van. Szinte nem tudsz olyan éttermet mutatni, ahol nem küzdenének létszámproblémákkal. Ha szakács vagy, van képzettséged kis túlázással ott dolgozol, ahol akarsz. Nálunk is ilyen 1000 fontos ösztönzőbónuszokat dobál a tulaj ha valaki talál valakit aki a próbaidőn túl marad, mert annyira nem vagyunk elegen, hogy nem is tudja bővíteni a helyet. De tavasz óta ha felvettünk 3 embert, akkor sokat mondtam. Fel fel bukkangatnak emberek interjúkra, de alig marad meg aki vissza is jön.
Én nyáron terveztem váltani, amint feltettem a CVmet Linkdinre meg a többire, szint másnaptól folyamatosan kaptam a hívásokat meg az üzeneteket mindenféle recruiterektől, és csak nagyon erős meggyőzéssel nem váltottam, de jövőre valószínüleg újra nekimegyek, kíváncsi vagyok mennyit változott a helyzet, remélem nem sokat. Elég specifikus terveim vannak, ezért reménykedek benne, hogy most könnyebben találok olyan helyet, ami a jövőbéli terveket tudja majd segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest