- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufa_
aktív tag
válasz
sh4d0w #34258 üzenetére
En is szoktam ingerulten beszelni a kulonbozo bankokkal, hitelkartya kibocsatokkal ceges szinten de kisse maskepp latom ezt a dolgot. AMEXel eppen van egy ugyem amit a financial ombudsman servicehez kellett vinnem (kb £50k's ceges karteritesrol van szo) es elotte tobb szinten kellett vitatkoznom az emberekkel. Account manager igert valamit, nem tartotta be, vele bunko voltam. Az AMEX SBS Sales igazgatoaig jutottam el, normalisan kezdtem, majd ahogy elkezdtek szarozni, bunkora valottam. Viszont tobbszor beszeltem a CS agentekkel, es annak ellenere hogy nemelyik bosszantoan buta, nem ok tehettek a hibarol ami miatt harcolok, igy nem erzem hogy veluk kene ingerultnek lennem. Bosszanto ha hulyenek neznek, de lehet amit en megeltem veluk az elmult masfel-ket evben, a CS agent semmit nem tud mert pl az elso hete munkaban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Netflix
- Philips LCD és LED TV-k
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest