- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
callmeakos #40436 üzenetére
Te jó ég, részvétem. Ez amúgy gyalogosan történt?
Különben hozzáteszem, hogy bringán szoktak még hasonlót csinálni. Előfordul, hogy konkrétan food deliverys cangával vadásznak, ami nem olyan feltűnő, és úgy kapják ki a kézből a telefonokat. London egyes részein vannak elektromos hirdetőplakátok, ahol a police hirdet azzal a szöveggel, hogy ne ezt a reklámot nézd, hanem figyelj magad körül a zsebtolvajokra.Múltkor nem egyszer láttam a belvárosban arcukat eltakaró full feketébe öltözött fekete arcokat 15+ fokos jóidőben, le is léptem iziben a környékről, valszeg a boltot tervezték kirabolni, vagy hasonló. Legalábbis nem úgy néztek ki, mint akik azért öltöztek úgy fel, hogy kimenjenek sétálni egyet a parkba.
----
Ilyen esetekre, vagy ha leejted és szilánkokra törik a telefon, mindig legyen otthon backup a fontos adatokról, üzenetekről stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Ford topik
- SSD kibeszélő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Revolut
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest