Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Sziasztok, tudnátok ajánlani pár játékot?
Kritériumok:
- Lg spiritem van, szóval ehhez mérten valami kis egyszerű játék kellene, ami elfut rajta
- Olyasmire gondolok, mint mondjuk a candy crush(ez nem jött át), vagy a farm heroes saga (ez a kedvenc, de sajna elakadtam)
- Zömébe utazás közbe kellene, tehát rázkódás miatt az ilyen precíz érintést igénylő játékok kizárva (8 ball pool-t szeretem, de emiatt az ki van zárva, meg pl az autós játékok is)
- Legyen addiktív.
- Ne kelljen benne döntögetni a telót
- Ingyenes legyen play áruházból
-Nem baj, ha net/facebook kell nekiEz így tág, de biztos van pár erősen ajánlott addiktív játék unaloműzésnek.
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
icemad
nagyúr
válasz
interstate76
üzenetére
Nálunk a Lego játékok nagy kedvencek.
-
Saccco
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen. Eljutsz valameddig, ha megakadsz restart és új erősebb hőssel újra eljutsz valameddig...

-
interstate76
addikt
válasz
Véreshurka
üzenetére
Király vagy, köszönöm!
Ha lesz időm, átnézem őket! 
-
Véreshurka
senior tag
válasz
interstate76
üzenetére
Nos bedobok pár játékot, és vizsgáld meg őket:
Piggy Drop
Pinball Deluxe
Toss It (illetve a különböző paper toss játékok)
Bouncy Mouse
Hyper Jump
Air Penguin
Fling a Thing
Galaxy
Fruits&Fun
Hexxagon
Bouncy Bill
Lights Off Mania Space
Slice Ice!
Ninja Chicken
Stickman Ski Racer (illetve van még pár jó stickman játék)
Subway Surfers (illetve temple run?)
Plumy's World
Glow Hockey 2
Osmos HD
Sonic 4 Episode II (van több sonic rész is)
BMX Boy
Lazors
Mega Jump
Puffle Launch
Where's My Perry? (és a többi where's my game)
Csatlakoztató (Connect'Em)
Rayman Fiesta Run ( van több rayman játék is)
Hey, That's My Fish!
Leo's Fortune
Table Top Racing
Jack Lumber
Reckless Racing 3
Source (nagy kedvenc
)Nem mondom, hogy mind jó, vagy hogy megfelelő, de válogatni érdemes közülük.
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
Heisenberg69
üzenetére
3 újraélesztős potival lenyomtam a 74-es bosst
Go ahead. -
Maxtreme
addikt
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Újra a 74-es bossnál vagyok, és megint nem tudom legyűrni... olyan szar itemeket kapok, hogy csak na... kezdem unni. Eddig nem költöttem, de nem is akarok. Valaki megvette már a baby sarkányt?
-
Saccco
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ascend után? Ez ilyen. Ha magától, akkor hiba.

-
Amur
addikt
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Ascendkor kapsz fejlesztésre költhető "pénzt", potikat. A fejlesztésekben van plusz sebzés és egyéb jóságok.
Azok álltal legközelebb messzebb tudsz jutni.
Én is 50.-nél ascendeltem legutóbb, most tovább fog engedni.
Aki ismeri a clicker heroest, ott az ascend mindennapos dolog, a játék része. -
Kasya
nagyúr
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Kb az a taktika vált be nekem, hogy mindig az új Ascend lépcsőfok után kell újrakezdeni. Akkor nincs semmi nehézség és gyors a fejlődés. Lvl 20-30 pár perc alatt elérhető újra kéz potival és a jo spellekkel.
-
interstate76
addikt
válasz
emiki6
üzenetére
Az alábbi kritériumoknak megfelelő játékokat keresek:
- célközönség: általános iskola, alsó tagozat (erőszakos játékok kilőve, kb. ez a maximum, ami ilyen téren belefér)
- műfaj: kaland- és platformjátékok, ill. mindenféle igényesebb megvalósítású, az agyat is megmozgató dolgok (pl. Mekorama, amit nemrég linkelt itt valaki, és amit ezúton is köszönök
), de jöhetnek Super Mario-szerű ugrálósak is
- lehet fizetős, de akkor már tényleg legyen minőségi játék (mint pl. a CLARC vagy a Pettson's Inventions Deluxe)Nem szeretem, ha sokat nézi a képernyőt a gyerek (erősen limitálva van a dolog), de elzárni sem fogom a digitális világtól, szóval kérlek, az ilyen jellegű, féltő és kioktató típusú hsz-eket mki mellőzze! Köszi előre is!

-
emiki6
veterán
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Igen, az a baj, hogy míg távol vagy nem hajlandó bosst ölni... :/
-
Saccco
nagyúr
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Pontosan ez az értelme. Mint az Adventure Capitalist.

Én egyelőre LVL50-nél akadok el mindig. -
Maxtreme
addikt
-
Narxis
nagyúr
Nagyon jó ez a Sky Force Reloaded, már insane fokozaton viszem újra a pályákat.
-
Amur
addikt
Igen, én is leesett állal néztem hogy szinte minden bónusz stackelődik. (megelőztek)
(van egy szamurájkardom ami pl. minden kill után sebzés bónuszt ad-méghozzá 100%-ot, tömegben nem rossz, bár itt nincs akkora tömeg mint a diabloban.., a sisak defense minden bekapott ütés után 20%-al nő, az is stackelődik, nagyon cool! )
Elvagyok vele.
Még két ascend volt, most inkább lemegyek olyan szintig hogy jókora bónusz legyen ascend után.
Ne csak ilyen pár száz perk(vagy mi) -
Kasya
nagyúr
válasz
Heisenberg69
üzenetére
-
fdisk
őstag
Csak az összefoglalóban lévő játékoknak van felhő mentése?
Vagy vannak még ezen kívül, csak nincs a listába?Más.
Kingdom rush frontiers-t szeretném folytatni tabon.
Telón van tb mentés, de ha visszateszem, majd bejelentkezem a google playbe és ugyan ezt megteszem a tabbal is sajnos nem tudom onnan folytatni ahol abba hagytam anno a telón.
Milyen megoldással tudnám ezt megoldani? (root nincs) -
Maxtreme
addikt
nem tűnik rossznak.
-
DS39
nagyúr
nem tudom találkoztatok-e már ezzel a játékkal, nekem nagyon megtetszett:
kis robotot kell irányítani, logikai jellegű játék.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Nincs.

-
hatpersze
tag
Üdv
Játszik még valaki itt a Mad Skills Motocross 2 játékkal? Pár napja nem enged videót nézni ingyenes plusz cuccokért. Ez most egyedi probléma vagy a játékban van valami bug? Mert igaz van ab blocker a telefonon, de eddig nem volt probléma.
-
Amur
addikt
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Örülök hogy tetszik, nekem is nagyon bejön.
(felhőmentésről nem tudok én sem még mint mondani-Playen nem írják..) -
Kasya
nagyúr
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Lvl 25 korul voltam. Most raktam ujra a telefont, kiderul van e felhomentes

-
Saccco
nagyúr
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Én ott tartok, hogy telepítettem...

Viszont a Sky Force Reloaded tetszik.
-
Heisenberg69
senior tag
Ez a nonstop Knight hatalmas Game. Felhomentes van benne? Ki hol tart? Én most lvl 9 vagyok.
-
norbert1998
nagyúr
Rayark minőségű ritmus játék, azt hiszem, azért azt a fejlesztőcsapatot nem kell bemutatni. Veszettpörgős, messze az egyik legjobb zenés játék, evör!

Ja, és free.Meg nagyon durván változik a pálya, felhozatal, az csak az első pillanatok egyike, ami a képen látszik.
Itt egy Million Master eredmény egy kimondottan nehéz számról, Special nehézségi szintent (persze, hogy távolkeleti ürge csinálta meg
) -
Bozek
nagyúr
válasz
underdark
üzenetére
Ha nem akarod belerakni a táblagépet, akkor igen, bármelyik Android-os telefonhoz/táblagéphez jó, amin van bluetooth. Egyébként általában 6"-ig kompatibilis a befogatója.
Ha bele akarod rakni, akkor fentebb linkeltem két iPega kontrollert. Azok legalább ismertebb gyártótól vannak, igaz, valamivel drágábbak is.
-
citkar
addikt
Tudtok ajánlani Kingdom Chronicles 2-hez, vagy Kingdom Tales 2-hez hasonló időre építgetős játékot? Előnyös ha ingyenes és felhőbe ment, de végül is bármi szóba jön, ha a játékélmény megéri.
-
Amur
addikt
jópofa "egykezes" hack n slash:
nonstop knight
magától megy a hős, sőt sima támadást is tolja, te csak a speciális támadásokból választasz.
-
hedgehog
senior tag
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Nálam működik, Underground app verzió: 6.6.0.200 build 6.6.93.12-1, Country USA-ra állítva.
A default szállítási címem magyar, de van a címeim között egy amerikai is.
Látom az ingyenes tartalmakat, meg a saját appokat is (próbaképpen letöltöttem a TrialExtreme3-at, és az in-app purchase is működött) -
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Szerintem mindenkinél ez a probléma.

-
tomee007007
addikt
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Belépek az Undergroundba, de az ingyenes tartalmakat nem jeleníti meg...írja h telepítsem az Undergroundot, v frissítsem...de a frissítésnél nem hoz ki semmit

-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Sajnos nálam sem megy, csak elfelejtettem megírni

-
tomee007007
addikt
Nálatok hiba nélkül működik most az Amazon Underground?
-
-
VIBO
őstag
Nálam sem.....

-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Amazonról lehet tudni valamit, hogy miért nem megy? Nálam hetek óta bedöglött. És a legnagyobb baj az, hogy az eddig megvett dolgaimat sem engedi letölteni. A support meg b@szik érdemben válaszolni... A legértelmesebb dolog, amit írtak, hogy türelmedet kérjük, dolgozunk a problémán... Hát kösz.
-
törölt tag
NBA (2K) most 1400 HUF. Szerintem még ez is sok érte, főleg 50% -os leárazás után.
Farming Simulator 2014 meg ingyenes lett.
-
underdark
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
koszi
igen pont a legutobbi modern combatot neztem meg, de ez az allj a kapu ele es olj meg 3 embert es mission complete es hasonlo dolgok...
de akkor meglesem a regebbit -
Maxtreme
addikt
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Én is.

Vettem is egy duplázót.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Nem, teljesen újak a pályák.
-
csadi0011
őstag
Hozzá kell szokni az autókhoz. Mindegyiknek van valami negatívuma, ami miatt nehéz vele menni. A tank is dob egy hátast dombon, ha nem tud felmenni. Engem inkább az zavar, hogy kapzsi a játék. Vagy inkább unalmas benne a pénzszerzés. Ha szaltózásért is járna pénz, akkor tök jó lenne, de így sem olyan szörnyű.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
underdark
üzenetére
Modern combat 4 (a multiban lévő hackerek miatt szar az értékelés) ,3,2,1 mindegyiknek átlagos single playere van, csak az 5 ilyen elcseszett (na meg a majd megjelenő modern combat versus). Emellett tudom ajánlani a Brothers in arms 2-t, annak a sztorija se rossz (sőt én kifejezetten azért játszottam hogy rá jöjjek végre hogy hol a tesóm
) - a 3 kalap szar le ne töltsd.Dead effect 1-2 is nagyon jó, nova 3 singleplayere se rossz, ha még bele jöhet tps játék akkor a shadowgun-t is nagyon ajánlom.
-
Maxtreme
addikt
-
csadi0011
őstag
MMX Hill Climb-bel valaki játszik?
-
5381
aktív tag
válasz
underdark
üzenetére
Esetleg nézz rá ezekre:
EXILES Zero
Deus Ex: The Fall
N.O.V.A. 3 -
underdark
aktív tag
hali
tud valaki mondani egy jo fps jatekot, ami nem olyan mint a Dead Trigger, Modern Combat es stb jatekok
Normalis fps-t keresek ahol nem 2perces missionok vannak
Nem gond, ha meg kell venni, sot...
Koszi -
emiki6
veterán
Szevasztok!
Melyik/melyek a legjobb motherload tipusú játékok? (Aki próbált többet is föként attól kérdezem.) A jók közül is az érdekel leginkább, ami legjobban hasonlít. Ha van benne pokol az is plusz.

Szép emlékeket idéz az a játék... :')Más: végre megvettem a Vectort. Ténylegesen a kedvenc mobilos játékom amúgy.

-
Maxtreme
addikt
Nem e csak egy reklámfogás volt ez mint nálunk a feketepéntekes 20e FT-os 105cm-s 25D-s LED tv-k.. Ahogy felteszik, már el is fogyott. Ergo nem is vót' soha..

-
assemble
addikt
válasz
fery02
üzenetére
En eleg sokat probaltam, es nem hiszem h lesz.. Szerintem a nagyon nagy reszet azonnal elvittek, ami miatt kicsit kesobb meg neha elerheto volt nehany darab, az valszeg ilyen sikertelen rendelesek/fizetesek miatt lehetett..
Vicces, h ismeros kb az egesz akcio indulasa utan 2 oraval kapott emailt toluk az akciorol, amikor megkapta, abban a pillanatban rakattintott, es mar el volt fogyva.Illetve amikor a OnePlus 3 megjelenik, az utan logikus lenne ha lenne megint raktaron, mert szerintem elegge nyomni akarjak a VR-t vele, de ugy mar sztem nem ingyen lesz az.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

)

Most már azt mondom, hogy bárcsak letöröltem volna akkor, multit is szétcseszték.