- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
interstate76 #23196 üzenetére
Pontosan.
Illetve időről-időre voltak akciók amikor néhány napon keresztül több alkalmazás is ingyen volt ( többnyire ugyanazok ismétlődtek). Ezt váltotta le tavaly az underground.
-
interstate76
addikt
válasz
tybsen #23193 üzenetére
Csatlakozom - én sem értem az időzítést. Ha jól emlékszem, akkor a napi egy ingyenes app helyett vezették be az Underground-ot. A "free app of the day" egyébként használható volt magyarországi címmel való regisztráció esetén is, és egy csomó jó progim (a teljesség legkisebb igénye nélkül: Servers Ultimate Pro, Elements of Photography Pro, CLARC, Pettson's Inventions Deluxe, The Lost City, stb.) van abból az időszakból.
A linkeltek közül a 3., a 4. és az 5. játékprogi, és részemről mindegyik nagyon ajánlott.
-
Viktor77
titán
-
beg
veterán
HandyGames 50 HUF akciók:
1944 Burning Bridges Premium
SPS: Football Premium
Dynamite Fishing – WG Premium
1942 Pacific Front Premium
Stage Dive Legends Premium
Devils & Demons Premium
Guns'n'Glory Zombies Premium
Ninja Hero Cats Premium
Aces of the Luftwaffe Premium
1941 Frozen Front Premium
Guns'n'Glory Heroes Premium
Townsmen Premium
Guns'n'Glory WW2 Premium -
VIBO
őstag
Hali
Milyen olyan játékok vannak androidra amiket lehet realtime multiban játszani?
Pl uno vagy torpedo vagy ilyesmi? -
Dilikutya
félisten
válasz
Véreshurka #23179 üzenetére
Fizetősnél mindenhogy gáz.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Dilikutya #23178 üzenetére
Ha úgy van megoldva, mint régen a Plague Inc.-nél akkor sztem nem annyira gáz. De persze ha csak IAP-al lehet továbbjutni akkor valóban az. Illetve a nemrég ingyenessé vált Xenowerk-nél is ott volt az IAP lehetőség, és nem is találkoztam ilyennel. De este majd rájuk nézek ezek mit tudnak.
Egyébként erre nem is figyeltem, úgy látszik egyre több ilyenre kell figyelni
-
Dilikutya
félisten
válasz
Véreshurka #23176 üzenetére
Fizetős játéknál az IAP gusztustalan.
-
szupermacs
veterán
válasz
#13110016 #23175 üzenetére
Nekem Gmail app volt régebben ilyen, nincs mit.
Mégiscsak jó valamire a "kapcsold ki és kapcsold be" megoldás.(#23176) Véreshurka: Townsmen jó játék, érdemes próbát tenni vele, ha szereted ezt a stílust. Többit nem ismerem, de nekem ez az egyetlen ami értelmesnek tűnt régebbi akcióban is.
Volt még nekik egy körökre osztott játékuk, valami démonos nevű, nem tudom a nevét és most lassú a netem is, hogy megkeressem. Az is nagyon klassz kis körökre osztott RPG volt szép grafikával. -
Véreshurka
senior tag
Hali!
Jópár játék 50 Ft-ra le van értékelve HandyGames fejlesztőnél. Esetleg aki ismeri ajánlhatna pár érdemesebb darabot közülük. Régebben a Guns'n'Glory WW2-t már megvettem, de ezen kívül is szívesen várom a javaslatokat.
-
törölt tag
válasz
szupermacs #23173 üzenetére
Jelentem, egy telefon újraindítás megoldotta a problémát
Hogy erre nem gondoltam....Köszönet érte!!
-
törölt tag
válasz
szupermacs #23173 üzenetére
Egy reboot-ot, meg egy törlést megpróbálok még. Régebbi verziót nem szeretnék fölrakni.
-
törölt tag
válasz
#13110016 #23168 üzenetére
Nem szóltam, csak a nevet akarta minden áron módosítani... lényeg, hogy minden ok.
Bár mégse.. most az avatar képét nem tudom változtatni... amikor rákattintok a kép meletti ceruzára egyből leáll az alkalmazás... ez a play games jó ideje szenved már... mindig van valami hibája. -
törölt tag
Nektek nem volt olyan gondotok, hogy egy játékba amikor a google play games-be akartatok beloginolni, nem a meglévőbe akart belépni, hanem létre akart hozni egy újat?
Nekem már másodszot fordul elő ez. Frissült az Alto’s adventure, van felhőmentés, de minden áron létre akar hozatni velem egy új acc-ot…. -
csadi0011
őstag
Hackers - BETA gameplay footage:
https://www.youtube.com/watch?v=RMTvjDvcWXA
Online stratégiai játék, aminek a témája egy worldwide hack-háború. Vagy micsoda
Lehet jelentkezni zárt betara, ha valaki komolyan venné, itt jelentkezhet:
[link] -
mark!
őstag
Aki gondolja, nyugodtan vegyen fel Play Games-en: supeRstaRVoid69zZzZ8
-
csadi0011
őstag
Gameloft Is No Longer Producing Premium Titles - Remélem belebuknak
-----------
Korábban tuti volt, hogy lehet a PC-s Half Life játékkal játszani androidon az Xash3D alkalmazással. Most frissült és a CS1.6 is megy rajta. [link]
-
törölt tag
Tud valaki ajánlani valami jó mini golfos játékot?
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok. Valaki próbált már játszani a The dark knight rises nevű játékkal S7-en? Indításkor a töltés megáll a checking license résznél és nem tudok vele játszani. Valami ötlet? Már rég megvettem és nagyon szeretnék megint játszani vele.
-
törölt tag
válasz
Saccco #23150 üzenetére
Eléggé rendben van, bár néhány dolog még kellene.
Adventure az egy story mód, amiben egyelőre még csak egy van, ami 27 küldetésből, mapból áll. Elég jó rewardokkal. Azt lehetne folytatni. Persze van bőven mit csinálni, mert vannak még dungeonok, raid (sárkány team runok), daily challenge, arena, guild warok.
Chat konkrétan még nincs. Illetve kicsit még hiányos a saját wiki.
Egy HARDBOYS nevű, többnyire magyar tagokból álló klánban vagyok, ahova jöhetnek még aktív tagok. 300. hely környékén vagyunk guild battle -ben.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Darth_Revan #23149 üzenetére
"az LG G2-mel GPlay szerint kompatibilis, de a Shield-el nem"
Azért nem mindegy, hogy 100 eszközön megy és 1-en nem, vagy 1 eszközön megy és 100-on nem...Egyébként meg hülye hozzáállás ez az nVidia részéről, mert nem hinném, hogy túl sokan vennének azért Shield-et, hogy játszhassanak ezekkel a játékokkal. Viszont ha menne más eszközön, akkor lehet, hogy magát a játékot megvennék.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Darth_Revan #23149 üzenetére
Szerintem sincs ezzel baj. Más kérdés, hogy sokan tényleg csak pisloghatnak.
(#23135) porterocka:
Ez jónak néz ki. -
Darth_Revan
veterán
válasz
#13110016 #23133 üzenetére
Es? Ugyanugy AndroidOS az is. Akinek nincs Shield azert gondolom azt is erdekelheti, marcsak az erdekesseg kedveert, hogy milyen portok jonnek ki Android OS-re.
Amugy van jatek, ami az LG G2-mel GPlay szerint kompatibilis, de a Shield-el nem. Ilyen pl az XCom. Most akkor bojkottaljam ezt a jatekot, mert nem megy minden keszulekemen?
Tudom, hogy sokaknak nincs Shield es nem is azert linkelgetem ezeket a jatekokat, sajat screenshotokkal, hogy "Mutogassam mim van", hanem, mert ez az Android jatekok topikja es szerintem emlitesre melto, hogy milyen komoly cimek kapnak Android OS portok.
Az teny, hogy van koztuk sok, ami csak marketing okokbol Shield excluziv, pl Super Meat Boy es Hotline sorozat. De ez is miert baj? Az LG-t, Samsungot, HTC-t, stb nem erdekeltek, de az Nvidia fizetett erte es a fejlesztok csinaltak portot. Teljesen korrekt, hogy abszolut mennenek Tegra chipseten kivul mason is, de a fejlesztok csak Tegra-hoz valo fajlokat adnak ki. Pl a Doom 3 BFG szerintem a legujabb Samsungon tudna kozel olyan jol futni, mint a Shield Tableten. (Vagy meg lehet jobban is) De a Samsungot nem erdekelte, igy nem is kapott kompatibilitast.
Az Nvidia nagy penzeket olt az Android OS-be es hala nekik sok PC-s cim kapott Android OS portot. Ha ez mas gyarton mult volna, akkor nehany komolyabb projektet leszamitva, akkor meg mindig Angry Birds es Flappy Bird szintu jatekok lennenek olyan hardveren, ami mar bizonyitotta, hogy komoly 3D-s PC portokat is kepes futtatni.
Jah es a fentebb linkelt Machinarium is a most futo Shield jatekok akciozasa miatt kapott -50%-ot
-
Viktor77
titán
válasz
WhiteWalker #23144 üzenetére
Elvileg...
A legjobb, ha YT videókat keresel az adott játékról meg Tegráról.
-
törölt tag
válasz
bostone #23145 üzenetére
Én csak korábbi verziókról tudok Neked nyilatkozni. Pl. S6 -on vaj simán megy a Dungeon Hunter 5, amin néhány készülék simán elvérzik. Mate 7: Kritika, Modern Combat 5 simán, gond nélkül megy.
Nem hiszem, hogy az újabb verziókkal gond lenne.
RR3 -at is mondanám, de az meg néha önmagában hulladék módon működik.
Szerk.:
Fifa -val használtam még, de az meg nem mérvadó, nem kell neki bitang készülék. -
bostone
addikt
Megkérdezném az S7 edge és a Mate 8 tulajokat, mennyire elégedettek a készülék játékteljesítményével?
Sajnos a saját fórumaikon nem igazán élnek játékos elemek, ezért fordulok eme közösséghez. -
Dilikutya
félisten
A Tegra-exkluzivitás szerintem inkább marketing, mint hardver kérdése. A Tegra is szabványos ARM architektúra, a Maxwell IGP is ugyanazt az API-t támogatja, mint a többi mobil IGP.
Ott van pl. a DOOM3 BFG Edition, az androidos portban szintén benne van a klasszikus első két rész. A játék maga simán elmegy bármin, vannak nem hivatalos portok, hivatalosan még sincs Androidra, csak ebben, és a régi részek PC-n sem lettek felújítva, csodálkoznék, ha itt sokan dolgoztak volna rajta. Ha tippelni kéne, az Nvidia fizetett az exkluzív játékokért. -
DVlad
őstag
válasz
WhiteWalker #23138 üzenetére
Ez jó kérdés. Van visszafelé inkompatibilitás, ahol a tegra a kizáró ok?
-
Viktor77
titán
válasz
WhiteWalker #23138 üzenetére
Nincs akadálya, ha figyelnek a kompatibilitásra.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Darth_Revan #23131 üzenetére
Erre azért nincs szükség.
A manapság Play-en elérhető játékok jó eséllyel mennek a legtöbb jelenleg kapható, és pár éves eszközökön, legyen az tablet, telefon. Kivéve, ami csak Shield-re érhető el, az csak pár eszközt, és Tegra chipeket jelenti, semmi máson nem mennek. Melyik lehetőségre van több esély? -
Bozek
nagyúr
válasz
Azokhoz, amelyek kifejezetten egy típuson mennek, oda is kell írni. Az NVidia Shield játékokon kívül ilyennel még nem találkoztam a topic-ban.
-
törölt tag
Üdv.
"Hoztam" Nektek egy RPG -t, ami talán még kevésbé ismert, ahogy ez igaz a fejlesztőre is.
EvilBane a játék neve és a netmarble műhelyéből került ki.
Szokásos módon a játék ingyenes, de adott a lehetőség a költekezésre. Persze nem olyan "gémloft" módon, illetve pénz nélkül is jól lehet vele boldogulni.
A szerver stabil, gyors, pörgős játékmenet szépen kidolgozott grafikával, jó hangulattal és szerintem jó zenével.
3 karakterből lehet választani, mindegyikhez több (külön) felszerelések (pl. vért, cipő), fegyver (pl. dual blade, kard, buzogány) húzható, többnyire 6 szinten, ahol a kinézetük is változik.
A játék egységes, mégis változatos. Nekem nagyon bejött. Van már pár erősebb magyar klán is.
Elvileg gyengébb telefonokon is megy, állótható a grafika.
Szerk.:
FB és G+ accounthoz lehet csatlakozni, így menthető a játék, illetve több eszközről is játszható. -
csadi0011
őstag
A Crossy Road-ban nemsokára lesz multiplayer játékmód.
-
törölt tag
válasz
Ezt remélem nem gondoltad komolyan... kövezzetek meg, de szerintem itt rajtad kívül senkinek nincs shieldje.
-
akooos
veterán
válasz
Hát azért van különbség az Androidos telefonok és az Nvidia Shield között
-
válasz
Darth_Revan #23126 üzenetére
Super Meat Boy... Hahahaha! Még én fizessek azért, hogy széttörik a telefonom.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Szerintem írd oda, hogy kizárólag Nvidia Shield-re. Mert az emberek 99%-a úgyse tud vele játszani ezen okból.
-
törölt tag
válasz
Uhh, előbbi PC-n is atom nehéz... telefonon el sem tudom képzelni.
-
Darth_Revan
veterán
Megjelent Androidra is a Super Meat Boy 5200 Ft
Ugyanitt most 50% akcioval "csak" 5300 Ft a Metal Gear Rising.
-
pocokxx
Közösségépítő
Machinarium féláron -
válasz
interstate76 #23122 üzenetére
Köszi, ezt kipróbálom!
-
törölt tag
Ma frissült a Play Games, új ikont kapott, és végre nyilvánossá lehet tenni a profilt, valamint a nevet is lehet módosítani.
-
jonnyjoker01
veterán
Emberek!
Psxen elkezdtem a Tenchu - Stealth Assassins-t. Hát nagyon jó sztorija van szerintem, az atmoszféra nagyon bejön, kicsit nehéz tapizva játszani, de meg lehet szokni. Most fogom kijátszani a 2-t utána sorban a PSP-s változatokat is. Azt olvastam, hogy vannak visszautalások a korábbi részekre, szóval érdemes sorban haladni. Ajánlom 10/10
-
Rico45
őstag
Sziasztok android tv box-on milyen játékot lehetne játszani billentyűzettel?
-
csadi0011
őstag
válasz
Ereshkigal #23107 üzenetére
Miért törölnek le egy nagyon jó fizetős játékot Play-ről? Főleg egy nagyobb kiadó. Felháborító. Android-os játékot is CD-n kéne árulni?! A polcomról nem tudnák letörölni.
@locaLpatrioT: Zenge (videó alapján jó)
Jewel Road - Fantasy Match 3(ez számomra érdektelen, de hát ez is új) -
törölt tag
Jöhetne már valami jó game... semmi sem jelent meg mostanában.
-
-
csadi0011
őstag
válasz
jonnyjoker01 #23102 üzenetére
2. Robbery Bob 2; Spy Mouse
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Elnézést a dupláért, kifogytam a szerk időből, de ajánlásnak jöhet psp, psx játék is.
-
Darth_Revan
veterán
Akit estetleg erdekel, az Epoch 2 most 260 Ft.
-
válasz
2. Winter fugitives.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
1. Merchant-hoz hasonló tradelős/questelős játékot tudtok ajánlani? Merchant rendszere nagyon tetszett, de túl egyszerű szerintem.
2. Tolvajos lopakodós játékot tudtok ajánlani? (Tiny thief kijátszva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Mesterséges intelligencia topik
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Hegesztés topic
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest