Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Narxis
üzenetére
Itt jön a képbe, hogy azok viszont nagyon örülhetnek az ilyen mobilra portolt AAA címeknek, akiknél nincsen se PC, se konzol (a miért az nem tartozik senkire se).
Én is ilyen vagyok, egy régi laptopom is csak azért van, hogy legyen mégis a házba valami asztalibb rendszer, hogy ha éppen mobilon nem tudok elintézni valamit.
Legutóbb a Resident Evil 4-el próbálkoztam kontrollerrel, hogy közben a teló ki volt kötve HDMI kábellel a TV-re és amúgy nem is volt rossz.
Plusz ha arra gondolok, hogy mégis egy apróbb mobil eszközről fut az egész, teljesen megbocsátom neki, hogy grafikailag nem PS5 szint.
Az más dolog volt kontrollerrel halálra bénáztam magam normal fokozaton is, mert autós game-ekhez használtam csak mindig is kontrollert, de biztos hozzászoknék ehhez is, csak időt kéne neki adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- Crimson Desert
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest