- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csepe43 #91456 üzenetére
Ebben arról van szó, hogy remapolja a gyári bevitel kódját. Először recovery módban adb (Android Debug Bridge) kapcsolatot hoz létre PC -vel, majd arról terminálparancsokkal írja át a kódokat. A generic az alap bill. kódját tartalmazza, a hid pedig a bluetooth külső bill kezelő beviteli metódus (input method). Először az eredeti vissza gomb kódjának a sora elé tesz egy kettőskeresztet. A Linux (Android) a # -tel kezdődő sorokat nem veszi figyelembe futtatásnál (így szoktak megjegyzést, infót írni kódba). Majd egy új sor hozzáadásával átprogramozza a szükséges gombot egy másik kódra. Azt nem tudom, hogy mi a művelet eredménye, mint ahogy azt sem, hogy miért csak ilyen bonyolultan sikerült ezt felülírnia. Én anno az SGS2 hid kódját írtam át úgy, hogy egyszerűen felülírtam a szükséges fájlt, átírtam a jogosultságot, visszacsatoltam olvashatóként a mappát és újraindítottam a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest