Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskacz
senior tag
Tippet kérnék a választáshoz.
Kétkártyás telefonra van szükségem - de úgy, hogy ne nagyon legyen visszalépés az elődökhöz képest. (Note-2-t követett egy LG G2.)
Amit szeretnék: 5 col vagy nagyobb, 2 giga rendszer memória, 4.4.2 android. Romolni' már nem szoktam, a root-ra viszont szükségem van pl. a Titanium Backup miatt (is.) - valamint magyar beszerzés és JÓ garancia.
Kinézetek: Lenovo S 860, Huawei g750.
Szerepel még a Note 3 neo is, de jelenleg nem kapható (ott ahol én néztem.)Ráérek még, mert megvan a G2, de jó lenne hamarosan nem 2 telefonnal mászkálni...
Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő