- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jajj te ember, hát azt be kell látnod, hogy eléggé kevés információt adtál meg ahhoz, hogy segíteni tudjunk.
1.hogy hozzam be a cwm-et? Miért van rajta cwm?vagy gyári recovery van rajta?
2.érdemes-e lecserélni a romot? Miért milyen rom van rajta?egy régi gyári, esetleg a barkácsolt egyéb?
Ez a vérpistike duma eléggé gyenge, ezt még én is tudom. Pedig én is azokban az években kezdtem amit említettél és én sem PC-n
De be kell látnod, hogy ezek után már mi sem voltunk könnyű helyzetben, mert ugye nem nagyon volt mire válaszolni.
Ja
3. az anyázáshoz, pedig már öregek vagyunk szerintem.Hagyjuk őket szépen békén
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest