Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
champace
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy S5 mini duost szeretnék venni (bár tudom, hogy nagyon túlárazott, sajna az akksikímélő üzemmód, a kis méret és a dual sim együtt más készülékben nem jön össze), és boldogan láttam, hogy egy két webshop árulni kezdte őket.
Ha jól értem valami szürkeimport féleségről van itt szó, és senki sem ad a gyártónál is érvényesíthető garanciát. Én viszont akár külföldön is szeretném szervizeltetni, láttok erre valami megoldást? Ha nem, akkor van amelyik bolt megbízhatóbb mint a többi? A partnerogsm (messze a legolcsóbban), az xxlgsm az ujmobilok, a gsmhome és a telefonáruház kínálatában láttam egyelőre őket.
Abból lehet esetleg bármi gondom, hogy nem magyar lokalizációjú készülékek? A magyar nyelv nem feltétel, de az, hogy nyugodtan tudjam Európában használni, az elég fontos.
Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Starlink
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- War Thunder: Ground Forces
- Sweet.tv - internetes TV
- War Thunder - MMO Combat Game
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest