- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Igen, megbízhatóak. Nekem a tmallbox-szal is jó tapasztalataim vannak, kétszer rendeltem tőlük, igaz több mint 1 éve.
Mostanában lehet számítani áfára minden rendelésnél, kivéve a Chigon monday shipping konstrukcióját. Én most tőlük rendeltem, bár elég lassúak, már lassan 1 hetet csúszik a kézbesítés az ígérthet képest.Azonos típuson belül amúgy drágábbak az ebay-es találatok, ami meg sokkal olcsóbb, tuti átverés.
(#85536) Mottie
Múlt vasárnap rendeltem, csütörtök delet jósolt a Fedex, azóta N/A. Ma reggel írt a kínai, hogy bocs a késésért, elvileg ma küldik Angliából (szerintem simán csak átvert, és nem múlt hétfőn adta fel Kínából, ahogy kértem, hanem most hétfőn).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest