Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! P7 nem volt még használatban csak a mobil szolgáltatónál néztem. Hát a honor6 méretben nem sok ahhoz képest, hogy 5"-os nem nagy nekem az előzőhöz képest is kisebb pedig az sem volt vészes (cubot x6)
Az tény viszont, hogy ez valódi dual aktive a két sim és az sd is elfér benne
Egyenlőre nincs kompromisszum meg még tanulom a beállításokat mivel el lehet benne tévedni főleg ott ahol kínai tiklábas maradt
a szöveg kevés van és az is a Huawei "saját fejlesztése" A sebességgel nincs gond eddig nem tudtam megakasztani semmivel. A kamera teljesen jó gyors teljes sötétben ~3m-ig lát a vaku. Persze ne várjunk két villanó LED-től megfelelő megvilágítást! A képek (aki nem posztert szeretne) teljesen vállalhatók.
Az akkumulátor játékok nélkül nálam 2-3 nap. Természetesen simán meg lehet fektetni egy fps játékkal! De a melegedés nem jelentős a töltés során az első órában jobban melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyenlőre nincs kompromisszum meg még tanulom a beállításokat mivel el lehet benne tévedni főleg ott ahol kínai tiklábas maradt
a szöveg kevés van és az is a Huawei "saját fejlesztése" A sebességgel nincs gond eddig nem tudtam megakasztani semmivel. A kamera teljesen jó gyors teljes sötétben ~3m-ig lát a vaku. Persze ne várjunk két villanó LED-től megfelelő megvilágítást! A képek (aki nem posztert szeretne) teljesen vállalhatók.