Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
terra052
őstag
Sziasztok,
Akit érdekel: megérkezett tegnap a Doogee DG800 Valencia, az első (fél) nap alapján nagyon jól hozza a 118 USD-ért amit hozhat
Csomagolás, összeszerelés ötös.
Én eddig nem találkoztam kínai progikkal rajta, hozzáteszem nincs még kialakult root metódusa (talán a gyári 4.4.2 miatt?), illetve tegnap már xda-ra felkerült egy módszer, azért várok még vele. Végigbogarásztam a rendszeralkalmazásokat is, de semmi gyanús.
Kijelző príma, amoled után fura, de jó. A mérete vállalható, nagyobb nekem nem is kell, 134g a súlya mérés szerint.
Amit nem értek, de lehet én vagyok a balfék, a normál sim foglalatban (a jelzéssel ellentétben) csak 3G van, nincs csak 2G opcióA mobilnetem minimál csomagos, utána átállok mindig 2G-re az akku miatt, de itt ez nem fod menni, eddig (ötleteket szívesen veszek).
Wifi nem túl acélos, kb "egy csíkkal" lát kevesebbet ott, ahol a Samsungok 3-4, DG800 1-2-3
A hangminőségen először megütődtem, alapbeállításokkal vállalhatatlan, de szerencsére van EQ, így azon is átlendültem.
Hálózat OK, hívások OK, hang OK, kivéve a BT headsetnél, ott visszahallja a másik fél, eddig ez a headset nem okozott gondot (ötleteket szintén szívesen vennék erre is).
A back touch panel vicces, de kb fél óra után visszakerült a dobozba, nem találtunk egymásra
Ja, kamera rendben van szerintem teljesen, az előlapi tényleg komoly (nagylátószögű).
Kijelzőn fólia fólia hátán, teljes jó az érzékenysége, a háttérvilágítás nem hiányzik, azért megtanulta már az ujjam, hova kell bökni, itt is ugyanott van minden.
Mégegyszer: 29000+8000 áfa, 3 munkanap alatt DHL itt is volt vele
Szerintem ár/érték arányban többet is tud, mint jó.
Szerk: csak hogy hozzáadjak a GPS témához: működik
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest