Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Bocsi a rávezetőset átugrottam...
Nehéz dió, mert ő ezt nagyon szeretné, 50 körül sem lehet valami nagyon jó xperia-t kapni az az egy baj van... Eszerint ennyire még a kínaiak sem akartak egy amúgy idegesítő, zavaró funkciót beépíteni. Én sem találtam még csak hasonlót sem. Ennyire elszakadni a funkcionalitástól... hangulatvilágítás. Remélem legalább kikapcsolható. Egy ilyen telót eladni is lehetetlen a kicsi közönség miatt
A pontokkal 80 dodóért beszerzett Newman N2 szétszedi brutálisan mindenben ezen Sony modelleket.Pedig jó lett volna valami kínai szerkezet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A pontokkal 80 dodóért beszerzett Newman N2 szétszedi brutálisan mindenben ezen Sony modelleket.