Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pach-adams
tag
válasz
ggeleven
üzenetére
Na akkor mondom mit kell csinálj!
A telefonon lévő "System" mappából másold át az "app" és "framework" mappát a memória kártyádra.
Ha ezzel megvagy, akkor ezeket másold onnan a számítógépre.
Keress a neten egy bármilyen CWM alól telepíthető ROM-ot, ez lehet bármilyen akár Xperia, Samsung.... akármilyen.
Bontsd ki, és nyisd meg a ROM-ot.
A kibintott ROM "system" mappájából töröld az "app" és "framework" mappát majd másold be a te telefonodról lememtett két mappát (fájlokkal együtt
)
Ha ezzel megvagy akkor zip-eld be az egészet, de figyelj arra hogy ne használj tömorítési arányt rajta, csak sima tárolóként zippelje össze a program.
Ezután ereszd rá a Jbart-ot.
Ha lefutott akkor tutira megvan az ami neked kell, mégpedig az output mappában lévő ROM "app" és "framework" mappája, mert ezek már magyarosítva lettek.
Szóval a Jbart által lefordított zip-ből ismételten ki kell szedni ezen két mappát és bemásolni az Aroma telepítő alapba.
De ott is amikor becsomagolod a már magyarosított fájlokat, ott se használj tömörítést.
Én ezzel a módszerrel már 3 telefont magyarosítottam
Ha nagyon nem boldogulsz, akkor csinálok egy mégszájbarágósabb leírást, amint lesz időm
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új FULL HD webkamera + Számla
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)