Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
forgonati #62766 üzenetére
ugyan magyarázd elé kérlek, hogy mivel gyengébb egy kínai telefon mint egy PNA (akár Garmin akár másik ami szintén kínában készül) kérlek ne legyél már demagóg.
Egyébként meg nem kimértem, hanem a gps teszter átlal kiírt értéket írtam be, ez akár pontos akár nem másutt is akkorát téved és így összehasonlítható. (egyébként ez egy számított Accuracy érték ami azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló hold-pozíció adatok alapján ez az elérhető legnagyobb pontosság, ez nem jelenti, hogy az utcán kimérve tényleg ott vagy ahol (hozzáadva, hogy te csak a térképi pontokkal tudod hasonlítani ami szintén nem mindig méter-pontos.(#62767) madrac
szerintem a hazsnálati élmény az fontosabb mint a hidegindítás tesztek, hiszen az nem a valós igénybevétel, ami nekem számít, hog ymikor berakom az autóstartóba és bediktálom a címet, akkor azonnal megtalálja és azonnal el is induljon a navigáció, eddig ilyet nem tapasztaltam, mindig eltelt legalább fél perc de az iNew V3 azonnal helyett és navit mutatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- RAID
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest