Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
Sanyesz. #59447 üzenetére
Nyilván kicsit bizalmatlan vagyok, de nehogy azt hidd, hogy bármelyik kínai felé nagyobb bizodalmam van. Tök mindegy, hogy honnan rendelsz, a paypal a leginkább vásárlóbarát megoldás, persze, hogy azt preferálnám.
Valaki írta, hogy inkább rendel kínából ugyannyiért... Hát szíve joga, bár nem tudom, hogy tisztában van-e vele, hogy mit jelent, amit leír. Mert hogy egy percig se legyenek illúzióid, a kínaiak is csak arra játszanak, hogy a pénzed elvegyék, ezt jól mutatja, hogy pl. a supportjuk vagy hogy kizárt dolog, hogy ugyan azzal az emberrel beszélj (Susan egyszer xing ming pia, másnap már ling hou xing lesz) Mindegyik webshopról van egy tonnányi negatív visszajelzés csak ugye senkit sem érdekel, mert k.rva olcsók, ezért megéri a kockázatot.
Pl nemrég rendeltem a tinydealtől, és minden a lehető legjobban ment, azon gondolkoztam, hogy milyen jó kis bolt, erre pont most írja vki, hogy mennyire gázos az ügyintézés, ha valami nem stimmel. És akkor még nem beszéltünk a több hetes szállításról, vámos szívásról, stb. Persze kinek a pap, kinek a papné.Az meg milyen baromság már, hogy azt rója fel vki, hogy aki beírta az csak most regisztrált. Ha én árulnék valamit nekem is az elsők között lenne, hogy szakmai fórumokon hirdessem a szaromat. Nem értem ezzel mi a baj...
Továbbra sem értem azt sem, hogy látatlanban miért kell lehúzni valamit, amiről még nincs semmilyen tapasztalat. Hidd el én leszek az első, aki lehúzza majd őket, hogy ha kiderül, hogy valami nem stimmel, de addig kár károgni, meg hoootabletel riogatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Suzuki topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest