Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
apeelme #57262 üzenetére
A saját munkámmal azt csinálok amit akarok. Lelkes voltam és megcsináltam, de abból amit eddig leírtál a jBartról meg a többiről most arra a következtetésre jutottam, hogy nem ez a tuti módszer. A linkeket és a ROM-ok elérhetőségét ezért töröltettem, mert belátom, nem vagyok elég jártas ebben a témában, sosem faragtam még életemben Androidot, plusz nem szeretek fércmunkát kiadni a kezemből és pláne nem akarom hogy ebből valakinek kára keletkezzen. Ennyi a történet.
Más:
Nem véletlenül kaptál Szakértő rangot így inkább ebben a témában (Android) rád hallgatok. Azt azért elárulom, hogy egyike vagyok azoknak akik mindig megfogadták azt amit írtál pl a ZTE Blade topikban és sokat tanultam is belőle. Ezért én pl megérdemeltnek tartom hogy megkaptad, mert elismerem a tudásodat. A stílusod az más kérdés (magas ló), az nem változott évek óta, de valahol ezt is megértem, én is tudok piszkosul kioktató lenni olyan témában amit kenek-vágok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4441
- iPhone 11 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4440
- iPhone 11 256GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4439
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest