- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Milyen telefonok az ajánlottak 40-50k körül,ha külföldről akarok venni?(Itthon semmi értelmes nincs)
-1-2 év (valós) gari legyen,és ha tényleg rossz ,intézkedjenek is,ne csak kifogásokat keressenek
-4,5-5"(inkább utóbbi) méretben
-A hardver bírja el a kijelzőt
-akksi idő min 1,5 nap,nem szoktam szétnetezni,a mostani Bladem is bír ennyit,pedig 3 éves már
-Nem akarom mókolni,szóval ha lehet,akkor egy jó rendszer legyen rajta,ami stabilan,normálisan műkszik
-Ha számít valamit,akkor a Lenovok tetszenek.Ha lesznek típuso,megnézegetem őket,meghallgatom a pro-kontrákat ,és később kellene segítség a beszerzéssel is,mert egyeül e-bay-en vagyok fent.
Krisz
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Banggood
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest