- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
fateless #45518 üzenetére
1280-as a telód? Nem jól értelmeztem hogy azt a felbontást már nem tudja a SoC?
3D engem igazából max GPS-nél érdekel. Jelentősen olcsóbb lenne mint MTK-val, ezért érdeklődök.
GIJoe: Tényleg tud, tegnap éjfélkor küldték vissza egy csomagomat "címzett nem található"
de bazz annyi eszük nincs várjanak pár napot, még aznap visszaküldik. És már nem tudnak mit tenni...hiába van itt Mo-n, hiába tudom igazolni hogy az enyém, nem tudnak mit tenni..a vacogós cápa játsszon a fejükkel
szerk: Otthon volt a címzett...és ha nincs is otthon hagynak egy értesítőt, de "címzett nem található". Komolyan mondom nem normálisak. Ha ilyen van minimum pár nap várakozás meg fényképezzék már le ugyan a címzést, kíváncsi vagyok mivel igazolják már hogy nem valós cím volt ha nincs fényképük, mert kiverem a balhét az biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tesla topik
- Gyúrósok ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest