Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz
anonym1s #40025 üzenetére
Tudom, de nekem nem fontos a 3G, viszont jelenleg mobilnetem a baloldali kártyán van, azt meg nem akarom megvágni, másikat meg adapterbe rakni.
Csak van valami megoldás, hogy ki lehessen választani, hogy melyik legyen az alapértelmezett mobilnetes kártya.DJGABI: ha widegeten rábökök a mobilnetre, akkor automatice a microsim-es kártyán kapcsolja a mobilnetet. Ha bemegyek a beállításokba, akkor ott ki tudom választani, hogy éppen akkor melyik kártyán kapcsoljon mobilnetet.
Vagy főképernyőre parancsikont ki tudok rakni, ahol az adathasználatba léphetek be, de ez ugye plusz idő.(Ha nincs más megoldás, akkor marad az utóbbi.)
Csak reméltem, hogy más is járt már így.Vvarpi: igen, de az csak arra a bekapcsolásra vonatkozik.
Azt gondoltam van gyorsabb út..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest