Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi99
csendes tag
Tudtommal nem minden telefonnál! Nekem az első Haipai-om van, tudtam erről az "inkompatibilitásról" már mikor megrendeltem. Valójában annyi az egész, hogy mélyebbre van beültetve a csatlakozó, és ezért csak a jack kell kicsit hosszabb legyen, hogy beérjen..
A vele adott füles az talál, lehet belőle esetleg fabrikálni egy nyúlfarknyi "hosszabbítót", hogyha más fülessel használnád... Én egyáltalán nem használtam fülest vele...
Amiket belinkeltél az az enyém és az utánna következő "újabb" Haipai (dualcore-s, aminek nagy valószínűséggel ugyanaz az alaplapja, csak a kinézete változott minimálisat).De szóljon még valaki olyan is, akinek pl. Zopo vagy Lenovoja van, esetleg bármi mása: ott ugye nincs ilyen probléma a füles csatijánál?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest