- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Groovebaby
tag
Amoi N828
Hát írnék pár szót a telefonról, így néhány nap után.
Az akksija nagyon rendben van, 90% töltöttségnél álltam neki nyomkodni, telepíteni, beállítani, kipróbálni stb 79%on hagytam abba (végig wifi ment) aztán este egy koncerten közel 40 perc videot csináltam vele, lefekvés előtt 60%os akksim volt. Ma több telefon, mobilnet, 30%ig vártam, ott kezdtük el mókolni, szóval ott már adatkábelen volt.
Kapott a telefon mindent, appok, játék, beállítás, ezt kipróbálni, azt, a videok amiket a koncerten vettem fel mind képben mind hangban nagyon ott vannak, meglepően jók lettek!! A zenelejátszó-képessége is rendben, jól szól egy normális fülessel.
Nagyon gyors a telefon, nem tudtam megakasztani semmivel, a beszéd is elég hangos, jó minőségű, a videohívás is teljesen rendben van. Böngészés is remekül megy és a youtube is.
A gps először nyűglődött, de egy Faster GPS nevű programmal kb 20 mp alatt talál jelet, IGO-val próbáltam ki, tökéletesen működik.
A kijelzője gyönyörű, a fényereje megfelelő, pontos - talán az SE Arc után kicsit túl érzékeny is, de majd megszokom. Az anyaghasználata tökéletes, a hozzá kapott szilikon tok is megfelelő.Ma felkerült rá egy 4.2.2-es rom, hasít
Igaz, hogy Samsungból mókolt, így samsung logóval jelentkezik be, de hát ez van
Antutun így 13825-öt szerepelt, nagyon gyors, nagyon jó. Egy negatívumot sem tudok eddig mondani - csak az értesítő led az, ami egy picit hiányzik....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest