Hirdetés
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TKey7
csendes tag
Sziasztok!
Két készülékkel kapcsolatban lenne kérdésem.
Olvasgattam a topikot, így úgy gondolom, nem kérdezek olyat, ami már lett volna, de ha igen, elnézést a figyelmetlenségemért!Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerintetek melyik jobb készülék? Vagy van-e egyáltalán különbség?
Az N828-ról már elolvastam a cikket itt a logouton, a K1 újabbnak tűnik, ellenben, hogy ez előny vagy hátrány, azt nem tudom.Két fontos különbséget véltem felfedezni, az egyik a GPU-nál van, mégpedig, hogy a K1 PowerVR SGX544MP-t kapott, az N828 pedig PowerVR SGX544 Ultra-t. Van tapasztalat/tudás azzal kapcsolatban, hogy van-e jelentősége ennek, és ha igen, miben?
Tudom, hogy kijelzőben a K1 a felbontás miatt jobbnak tűnik, ez a másik különbség.. De jelenleg nem emiatt húz felé a szívem, hanem a kinézete miatt, ami sokkal jobban tetszik
Ami miatt viszont nem vagyok biztos a döntésben, hogy itt a fórumon sem találtam véleményezést a K1rőlEz lenne az első kínai telefonom.. Már egy hete nézelődtem az itthon szolgáltatói piacon, semmi olyat nem találtam, amire azt mondtam volna, hogy adott árért az jó vétel lenne számomra.. De a nem szolgáltatói piacon is ugyan ez volt a helyzet.
Jelenleg egy ZTE Skate-t használok (ha jól tudom, ő is hasonló helyről jön), több, mint másfél éve.. Ideje lenne nyugdíjba vonulnia, mert nem mai darab.
Szóval, ebből a két okból kötöttem ki végül a kínai telefonoknálViszont az is szempont, hogy 1-1,5 évig akkor ne kelljen készüléket váltanom. Szerintetek ezzel a két készülékkel erre van lehetőség? A 4magból én úgy gondolom, hogy igen..
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest