- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TKey7
csendes tag
Sziasztok!
Két készülékkel kapcsolatban lenne kérdésem.
Olvasgattam a topikot, így úgy gondolom, nem kérdezek olyat, ami már lett volna, de ha igen, elnézést a figyelmetlenségemért!Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerintetek melyik jobb készülék? Vagy van-e egyáltalán különbség?
Az N828-ról már elolvastam a cikket itt a logouton, a K1 újabbnak tűnik, ellenben, hogy ez előny vagy hátrány, azt nem tudom.Két fontos különbséget véltem felfedezni, az egyik a GPU-nál van, mégpedig, hogy a K1 PowerVR SGX544MP-t kapott, az N828 pedig PowerVR SGX544 Ultra-t. Van tapasztalat/tudás azzal kapcsolatban, hogy van-e jelentősége ennek, és ha igen, miben?
Tudom, hogy kijelzőben a K1 a felbontás miatt jobbnak tűnik, ez a másik különbség.. De jelenleg nem emiatt húz felé a szívem, hanem a kinézete miatt, ami sokkal jobban tetszik
Ami miatt viszont nem vagyok biztos a döntésben, hogy itt a fórumon sem találtam véleményezést a K1rőlEz lenne az első kínai telefonom.. Már egy hete nézelődtem az itthon szolgáltatói piacon, semmi olyat nem találtam, amire azt mondtam volna, hogy adott árért az jó vétel lenne számomra.. De a nem szolgáltatói piacon is ugyan ez volt a helyzet.
Jelenleg egy ZTE Skate-t használok (ha jól tudom, ő is hasonló helyről jön), több, mint másfél éve.. Ideje lenne nyugdíjba vonulnia, mert nem mai darab.
Szóval, ebből a két okból kötöttem ki végül a kínai telefonoknálViszont az is szempont, hogy 1-1,5 évig akkor ne kelljen készüléket váltanom. Szerintetek ezzel a két készülékkel erre van lehetőség? A 4magból én úgy gondolom, hogy igen..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest