- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajduzoli
csendes tag
Oké, hogy nem egy fényképező gép. Ezt azért raktam ki mert volt valaki aki kirakta, hogy nagyon szar képet csinál az övé és ez az egy nagy hiba van a telefonnal. Ha komoly képet akarok fényképezőt használok. Ha valamit facen megakarok osztani ahhoz tökéletes. Van egy alap elvárásom. Azt teljesítette. Egy rendes fényképhez meg van egy másik elvárásom. Ez olyan mint hogy egy 5-10 ezer forintos bicaj bőven megfelel nekem arra, hogy eljárjak a közelbe melózni, de mikor komolyabban kezdtem biciklizni azért már nem álltam meg 50 alatt csak az alap bicajjal. Sőt állítgattam a beállításokon és ilyen lett az új kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest