- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajduzoli
csendes tag
Oké, hogy nem egy fényképező gép. Ezt azért raktam ki mert volt valaki aki kirakta, hogy nagyon szar képet csinál az övé és ez az egy nagy hiba van a telefonnal. Ha komoly képet akarok fényképezőt használok. Ha valamit facen megakarok osztani ahhoz tökéletes. Van egy alap elvárásom. Azt teljesítette. Egy rendes fényképhez meg van egy másik elvárásom. Ez olyan mint hogy egy 5-10 ezer forintos bicaj bőven megfelel nekem arra, hogy eljárjak a közelbe melózni, de mikor komolyabban kezdtem biciklizni azért már nem álltam meg 50 alatt csak az alap bicajjal. Sőt állítgattam a beállításokon és ilyen lett az új kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged