Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth.zsolt20
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő Kínából rendelő, vásárló vagyok, a segítségeteket kérném.
A feleségemnek néztem ki egy telefont, aminél az volt a lényeg, hogy magyar nyelv legyen benne, androidos okostelefon és sárga, mivel az a kedvenc színe. Ez a telefon nagyon megtetszett, bár sok magyar hozzászólást nem olvastam róla:
http://www.aliexpress.com/item/SGPost-Freeshipping-BEDOVE-X21-3G-SmartPhone-Android-4-0-MTK6577-Dual-core-512MB-4GB-1-2GHz/685660986.html
Arról érdeklődnék, hogy erről mi a véleményetek illetve az oldalról, ahonnan rendelem, a webshop értékelés jónak számít, ilyen számokkal?
Hogyan történjen a rendelés, előtte írjak az eladónak, hogy jelöletlen dobozban küldje, kis értékű ajándékként, azt írja rá vagy mi legyen rajta feltüntetve, hogy lehetőleg átmenjen a vámon. Tudom, hogy ehhez szerencse kell, de ha a Hongkong post air maillel rendelem erre nagyobb az esély, talán ezt is olvastam valahol. A szállítási idő nem számít, ráérek várni rá, nem sürgős.
Kérlek adjatok tanácsot, hogy jól süljön el az első telefonvásárlásom Kínából és utána is bátran rendeljek onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest